Piese de teatru pentru copii

Vrei sa iti petreci timpul cu micuta sau micutul tau si sa faceti impreuna lucruri interesante? Ce ai zice de o piesa de teatru pentru copii (si nu numai), din care sa traga si ceva concluzii?

Iti propunem trei piese de teatru care se vor juca in saptamana aceasta, in Sala Rapsodia, din Str. Lipscani, Nr. 53, Sector 3:

- Seminte – Semi - vineri, 1 aprilie, de la ora 18:00

- De-as fi Scufita Rosie – sambata, 2 aprilie, de la ora 11:00

- Inima Rece – duminica, 3 aprilie, de la ora 11:00

Seminte – Semi

Secventa din piesa Seminte - Semi

Seminte – Semi este poveste despre viata, despre cum pana si miracolele au nevoie de timp, dragoste, atentie si munca, pentru a se intampla, despre frumusetea simpla, dar plina de vraja, a unor elemente precum semintele, apa, pamantul, soarele, si despre puterile lor ascunse. Piesa, cu durata de 30 de minute, este recomandata micutilor intre 0-6 ani.

De-as fi Scufita Rosie

Secventa din piesa De-as fi Scufita Rosie

De-as fi Scufita Rosie este o piesa de teatru moderna, care ne prezinta o tanara pasionata de Internet, isi doreste si reuseste sa devina Scufita Rosie. Spectacolul este o calatorie in timp si imaginatie, actiunea purtandu-ne intr-un orasel de provincie, a carui va fi  liniste va fi tulburata de aparitia unui strain cu infatisare de lup. Piesa, cu durata de 1 ora si 40 de minute, ofera cu generozitate buna dispozitie, intr-un mod original, atractiv, dar si  sfaturi de comportament intr-o lume plina de surprize.

Inima Rece

Secventa din piesa Inima Rece

Inima Rece prezinta povestea lui Peter Munk, care, crezand ca banii aduc fericirea, isi vinde inima lui Michael Olandezul, duhul cel rau al padurii; in schimbul ei va primi o inima de piatra, rece, care-l indeparteaza de cei dragi. Lupta personajului principal de a-si recupera inima adevarata este captivanta si va va tine “captivi” intr-o lume de poveste minunata. Copii pot invata din aceasta piesa de teatru sa desprinda adevaratele valori ale vietii. Piesa dureaza 1 ora si 30 de minute.

 

Biletele se pot achitiona direct de la casa de bilete a Salii Rapsodia din Str. Lipscani Nr. 53 sau se pot rezerva telefonic (cu specificatia ca biletele rezervate telefonic isi pierd valabilitatea cu o jumatate de ora inainte de inceperea spectacolului), la numarul de telefon al Teatrului Ion Creanga. Pentru alte informatii, puteti vizita site-ul Teatrului Ion Creanga.

 

* Recomandat de: www.greenfieldresidence.ro